BSIS är ett städföretag i Södertälje med mångårig erfarenhet i städbranschen. Vi har genom åren många nöjda kunder och arbetar idag med en mängd både stora och små företag. För oss är varje kund lika viktig och vi ser alltid till att vara lyhörda inför kundens unika önskemål och krav. Genom att vara lyhörd lyckas vi matcha upp på kundens förväntningar vilket gör att vi har många nöjda kunder.

BSIS erbjuder flera olika städtjänster från vanlig kontorsstädning till byggstädning samt periodiserat underhåll. Kontorsstädning kan vara allt från att städa ett kontor eller butik samt fönsterputsning och trappstädning, vi är öppna för de flesta städuppdragen.

Byggstädningen består av tre olika moment;

Vi tillhandahåller även tjänster som inbärning av byggmaterial eller verktyg, på samt avtäckning av arbetsplatser, rivning samt bilning av golv. Detta är givetvis ett av våra specialområden där en högre städutbildning krävs.

Periodiserat underhåll kan innebära allt från golvvård, möbelvård samt matt-tvätt. Håller man inte efter sina lokaler kan detta i slutändan bli en kostsam historia. Därför rekommenderar vi alla företag att ta väl hand om sina lokaler samt möbler. Genom att teckna ett periodiserat avtal med oss behöver du aldrig tänka på detta, vi ser till att lokalerna och möblerna håller sig snygga och fräscha.

Ett städföretag i Södertälje med mångårig erfarenhet

BSIS är ett välskött städföretag i Södertälje som startade av Kostas Psomas 1997. Vi insåg tidigt vikten av att sträva efter att utföra ett välskött arbete för att lyckas som företag.

Då vi har en platt struktur, vilket möjliggör korta beslutsvägar, får alla våra medarbetare vara med och tycka till och bidra till företagets utveckling. Medarbetarna har genom denna organisationsform ett stort individuellt ansvar. Detta leder både till stimulans samt ansvarskänsla att alltid göra sitt yttersta.

Vi är måna om städningens kvalitet

Vi arbetar även mycket med kvalitetsfrågor och har idag inlett ett arbete med att införa ett kvalitets- och miljöledningssystem enligt riktlinjerna i ISO 14001 samt ISO 9001. Givetvis kontrollerar vi även idag att arbetet utförs till fastställd kvalitet. Resultaten dokumenteras i vår kvalitetsmanual och det man jämför under kontrollen är den verkliga kvaliteten jämfört med den förväntade.

Välkommen till oss på BSIS när du vill ha en noggrann och pålitlig städpartner. Vi ser fram emot att bli din nya städspecialist!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i