Våra tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och är öppna för att lösa olika behov och önskemål för att göra er vardag så smidig som möjligt.

Städtjänster
Vi utför olika städuppdrag åt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt prisförslag för er verksamhet. Läs mer om våra städtjänster nedan.
Läs mer
Byggservice
Byggstädning är ett av våra specialområden. En komplett byggstädninginkluderar ofta moment som bodstädning, etableringsstädning, grovstädning,slutstädning, inflyttningsstädning m.m.
Läs mer
Underhåll
Vi utför periodiserat underhåll och ser till att era lokaler hålls välskötta som är viktigt för trivseln, men även en ekonomisk fråga. Utslitna möbler, mattor och golv är kostsamt att byta ut.
Läs mer
Servicetjänster
På BSIS erbjuder vi ett brett utbud av tjänster utöver städning. Det inkluderar bl.a. hantering av blommor, tvätt, uthyrning av entrémattor, leasing av kaffemaskiner och mycket mer.
Läs mer

Om våra tjänster

BSIS ska bistå företag, organisationer och myndigheter med högkvalitativa städ- och servicetjänster som möter kundens förväntningar. Vi ska leverera rätt service i rätt tid och med fokus på kundservice och samarbete.

Kontakta oss