Söker du ett städföretag på Östermalm i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss på BSIS. Vi utför idag städtjänster för alla typer av företag, organisationer samt myndigheter. Vi gör det alltid med en hög servicenivå, kvalitet och med en oerhörd vilja att alltid göra vårt yttersta för att tillfredsställa kunden.

Kontorsstädning är vår primära tjänst där vi idag hjälper företag med allt från ordinär städning till trappstädning och fönsterputs. Vi anpassar oss givetvis efter kundens önskemål och beroende på hur frekventerad er arbetsplats är städar vi med olika frekvenser. Vissa företag kräver städning en gång om dagen medan andra endast varannan eller en gång i veckan.

Städföretag på Östermalm med kvalitetsmanual

Vi tillhandahåller även byggstädning som är vårt specialområde. Denna innefattar tre olika områden; grovstädning, slutstädning samt inflyttningsstädning. Detta är vad vi kallar en komplett byggstädning. Vi kan även hjälpa till med bärhjälp av byggmaterial, täcka samt avtäcka arbetsplatser, bilning av golv samt rivning. Då vi har lång erfarenhet av byggstädning kan du vara säker på att resultatet blir därefter, det vill säga fantastiskt bra. Varmt välkommen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i