BSIS är ett erfaret och pålitligt samt proffsigt städföretag som mer än gärna tar hand om ert företags kontorsstädning i Vasastan. Vi har flera års erfarenhet och sedan starten 1997 drivit BSIS med stor framgång. BSIS har växt sig större och större redan från första dagen, det har gjort att vi idag är 50 anställda och vi har fortsatt tillväxt. Vi planerar att utvecklas mer och mer, vi har även blivit tilldelade flera Gasell-utnämningar.

kontor städfirma

Städ- och servicetjänster är vår specialitet och vårt motto har alltid varit att behandla alla kunder med stor respekt och servicenivå. För oss är alla kunder, både stora och små, viktiga. Vi har en platt organisation där alla medarbetares åsikter viktiga, i och med detta går vårt beslutsfattande fort. Det går tydligt att se detta när vi arbetar och uppstår det problem har vi snabbt en åtgärdsplan och kan göra förändringsåtgärder direkt.

Kontorsstädning i Vasastan med stort kundfokus

Hos oss på BSIS bryr vi oss verkligen om kunderna och deras olika behov. Vi strävar efter att alltid se till att våra kunder är nöjda och arbetar ständigt med att stämma av med dem så att deras krav hålls och följs. Till hjälp har vi alltid det dokument med krav, behov och förutsättningar som sattes vid inledningen av städsamarbetet. BSISs arbetsledare tillsammans med kunden har detta som grund när kvalitetskontroller genomförs och antecknar dessa i kvalitetsmanualen.

Kontorsstädning är en våra starkaste tjänster och du bestämmer själv hur ofta och när du vill ha kontorsstädning. Förutom kontorsstädning kan vi givetvis hjälpa till med mer periodiserat underhåll så som;

Vår långa erfarenhet gör att vi kan svara på de flesta frågor ni skulle kunna ha, så tveka inte på att kontakta oss med era funderingar.

Vi fixar ert kontor i Vasastan

Ni kan kontakta oss via flera olika alternativ, däribland mail, telefon eller genom det kontaktformulär som finns på hemsidan. Vi hjälper er oavsett hur stort arbetet är. Vi är er nya specialist när det kommer till kontorsstädning i Vasastan, välkomna!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i