Behöver du hjälp med pålitlig och noggrann kontorsstädning i Nacka? Då är du varmt välkommen till oss på BSIS!

Med en mångårig bakgrund inom städ och service kan vi idag säga att vi är en av Sverige främsta städbolag. Förutom kontorsstädning i Nacka, erbjuder vi även detta till resten av Storstockholm samt Uppsala och Södertälje. Givetvis kan vi hjälpa dig med alla typer av städning, exempelvis putsning av fönster, rengöring av möbler, matt-tvätt med mera. Vi hjälper dessutom många byggföretag med byggstädning.

För att ge dina medarbetare en trivsam och fräsch arbetsplats är kontorsstädning A och O. Därför ser vi till att du alltid får dina krav och önskemål uppfyllda genom att alltid ta reda på vad de är. Vad är det som är viktigt på just ert företag? Genom att sätta upp målbilder vet vi också vad vi ka fokusera på och direkt vad vi måste förbättra ifall våra kvalitetsgenomomgångar skulle visa att vi inte håller måttet.

Kontorsstädning i Nacka med mångårig erfarenhet

Kostas Psomas som 1997 startade upp BSIS har en lång yrkeskarriär just inom städ- och servicebranschen. Han har ett flertal branschutbildningar och är diplomerad handledare i SRY – Servicebranschen Yrkesnämnd.

Varmt välkommen till BSIS, din städspecialist på kontorsstädning i Nacka!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i