BSIS har varit ett städ- och serviceföretag sedan 1997 och har sedan dess växt och är idag ett av de ledande städföretagen i Sverige.

Vi anpassar oss givetvis efter våra kunders önskemål och behov och skriver alltid en kravspecifikation innan vi påbörjar ett arbete. Denna kravspecifikation ligger sedan till grund när arbetsledaren samt kunden gör kvalitetskontroller för att se att arbetet utförs som det ska. Alla våra kvalitetskontroller dokumenteras i en kvalitetsmanual och sparas för att kunna uppnå bästa möjliga resultat i framtiden.

Förutom kontorsstädning så kan vi på BSIS hjälpa ditt företag med periodiserat underhåll så som;

Vi hjälper till med det mesta inom service och städning och inget uppdrag är för stort eller för smått, så tveka inte på att kontakta oss.

kontorsstäd kontor

Kontorsstädning med det lilla extra

På BSIS sätter vi våra kunder i fokus och är alltid måna om att leverera en bra service och en hög städ-nivå. Då vi alltid utför vårt arbete på kundernas önskemål avgör även ni hur många gånger i veckan ni behöver oss på ert kontor, är det en, tre eller kanske varje dag? Detta bestämmer ni helt och håller och vi anpassar oss efter era önskemål.

Varmt välkommen till BSIS, din städspecialist med ett stort hjärta!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i