Är du ett företag, organisation eller myndighet som behöver hjälp med golvvård i Stockholm har du kommit helt rätt.

BSIS är ett städ– och serviceföretag med inriktning på att hjälpa företag med den dagliga städningen samt periodiserat underhåll. Vi håller alltid en hög servicenivå och ser till att du som kund får vad du förväntar dig.

BSIS är ett städ– och serviceföretag med många år i branschen och har idag utvecklats till att vara ett av de bästa och mest tillförlitliga företagen i branschen. Vi har under flera år blivit utnämnda som Gasellföretag vilket påvisar vår växtkraft och expansion såväl som ekonomiskt och antal anställda.

Detta är något som vi är mycket stolta över. Ägaren och grundaren Kostas Psomas har 25 års erfarenhet i städbranschen och besitter flertalet branschutbildningar och är diplomerad utbildningsledare i SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd och utfärdar kompetensbevis på så väl basnivå som yrkesnivå.

Detta gör att ni som kunder alltid kan känna en trygghet att våra städare har de grundläggande kunskaper om hur man gör ett bra arbete.

Golvvård i Stockholm med stort hjärta

Ända sedan starten 1997 har BSIS varit en öppen organisation där beslutsvägarna varit korta. Detta göra att varje anställd medarbetare får sitt eget ansvar och därmed får stimulans och viljan att göra sitt yttersta för sina kunder.

Genom vår öppna kommunikation både internt och med våra kunder finns det en stor personlighet och hjärta. Oavsett om det gäller golvvård i Stockholm eller en enstaka städtjänst är alla lika välkomna hos oss!

Kontakta oss angående golvvård i Stockholm

Hos BSIS kan du teckna återkommande städtjänster och då anpassar vi oss efter våra kunders behov. Kanske behöver man städning varje dag eller endast några gånger per vecka.

Golvvård hör till vår kategori periodiserat underhåll och med detta menas att man kan teckna ett avtal att BSIS sköter detta på löpande basis, vilket i golvvård, givetvis beroende på antal passerande människor, kanske göras två gånger per år.

I kategorin periodiserat innehåll ingår även möbelpolish, storstädning, matt-tvätt, slipning av golv samt olika typer av golvvård så som oljning, polish och vaxning.

Varmt välkommen till BSIS, din städspecialist!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i