Vi på BSIS har många års erfarenhet av golvvård på Södermalm och verkar idag i hela Storstockholmsområdet samt Södertälje och Uppsala. Vi är ett företag som för varje år växer och erbjuder idag förutom golvvård bland annat fönsterputsning, kontorsstädning, möbelvård, byggstädning med allt vad det innebär samt matt-tvätt.

Vår största tillgång är att vi alltid vill ge våra kunder den bästa möjliga servicen och behandlar alla med respekt. Vi ser alltid till att ha koll på våra kunders förväntningar och ambitioner gällande städning samt våra övriga servicetjänster.

Vet man inte om den andra partens förväntningar på en är det väldigt lätt att det blir fel och missförstånd. Detta undviker vi på BSIS genom att ha en öppen och rak dialog med våra kunder.

Olika typer av golvvård på Södermalm

Vi kan hjälpa dig med olika typer av golvvård och givetvis kan man skriva ett löpande avtal på detta för att ni som företag ska kunna släppa över ansvaret till oss gällande detta. De golvvårdtjänsterna vi erbjuder är, slipning av trägolv, polish, vaxning samt oljning. Vi hanterar även matt-tvätt om ditt företag är täckt av heltäckningsmattor så fixar vi med andra ord det också.

Med vår breda kompetens arbetar vi idag med allt från butiksstädning, kontorsstädning, byggstädning samt olika typer av tjänster så som golvvård, fönsterputsning, matt-tvätt med flera. Vi utför alla våra uppgifter med störta noggrannhet och gör vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda!

Varmt välkommen till BSIS, din städspecialist på Södermalm!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i