Behöver du hjälp med golvvård på Kungsholmen eller andra delar av Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss på BSIS.

BSIS är ett städföretag som inriktar sig mot företag, organisationer samt myndigheter för att ge dem bästa möjliga städ– och servicetjänster. Detta är något som vi har sysslat med sedan 1997 och är idag ett av de främsta i vår bransch.

Golvvård på Kungsholmen med tilläggstjänster

Förutom ordinära städtjänster kan vi även hjälpa till med periodiserat underhåll och dit räknar vi bland annat golvvård. Det kan vara att lägga en polish en eller några gånger per år eller att tvätta heltäckningsmattan. Förutom golvvård erbjuder vi periodiserade tjänster som fönsterputsning, möbelpolish, storstädning eller golvslipning.

Inget arbete är för stort eller för smått för oss utan vi ser alltid till att ge bästa service och leverera bästa resultat oavsett liten eller stor kund. Bland våra kunder idag finns Acrona, Skanska, Peab och Ebab.

Vi tror att framgångskonceptet är att vara lyhörd och alltid lyssna till våra kunders förväntningar och krav. På detta sätt har vi lyckats behålla många kunder en längre tid. Vi är det personliga städföretaget som gör allt för att göra dig nöjd.

Välkommen att kontakta oss när du behöver golvvård på Kungsholmen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i