Anlitar du BSIS för byggstädning i Vällingby kan vi garantera dig att du inte blir missnöjd. Vi har många års erfarenhet i städbranschen och har under många år haft möjlighet att lära oss konsten att städa för att alltid lämna det skinande rent!

När ni anlitar oss för byggstädning i Vällingby eller andra delar av Storstockholm delar vi in den i tre faser; grovstädning, slutstädning och inflyttningsstädning. I och med detta kan du ha oss med som din städpartner genom hela processen vilket är tryggt.

Vi på BSIS arbetar alltid med att leverera bästa möjliga resultat och har en hög servicenivå. Vi tror på att lyhördhet och med det menar vi att vi måste ha känsla för vad kunden efterfrågar och vad som är viktigt för dem. Därför ser vi alltid till att sätta förutsättningar och förväntningar innan påbörjat arbete.

Byggstädning i Vällingby med möjlighet för ytterligare hjälp

Men vår långa erfarenhet har vi genom åren byggt upp en specialistkunskap inom byggstädning och har därför valt att utöka vår portfölj inom just detta område. Vi har sett att byggbranschen har behov av bärhjälp, bilning, rivning samt täckning samt avtäckning av arbetsplatser. Därmed ingår även detta i vårt utbud idag.

Varmt välkommen till en byggstädpartner i Vällingby!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i