Är du i behov av en tillförlitlig byggstädningspartner i Södertälje då har du kommit helt rätt!

BSIS är ett städföretag som ska leverera högkvalitativa städ– och servicetjänster för företag, organisationer samt myndigheter. Vi ska alltid möta kundens förväntningar och leverera i rätt tid med ett fokus på kundservice och samarbete.

Idag erbjuder vi våra tjänster till Storstockholm, Södertälje och Uppsala. Våra byggstädningstjänster är vårt specialområde, där vi utvecklat en stor erfarenhet och kompetens. I vår byggstädning ingår det tre moment; grovstädning slutstädning samt inflyttningsstädning. Oftast ingår det även fönsterputsning i vår slutstädning.

Byggstädning i Södertälje med kvalitet

Just nu arbetar vi på BSIS med att införa ett kvalitets– och miljöledningssystem enligt riktlinjerna i ISO 9001 samt ISO 14001. Givetvis görs kvalitetskontroller redan idag utav vår arbetsledare och redovisas sedan i vår kvalitetsmanual där kvaliteten vid inspektionen jämförs med vad man kommit överens om. All vår kvalitetsuppföljning görs i samarbete med kunden.

Är du i behov av ett tillförlitligt och mycket kompetent byggstädningsbolag i Södertälje? Då är du varmt välkommen att kontakta oss genom, telefon, mail eller vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi ser till att du får den bästa byggstädningen i hela Södertälje. Dessutom håller vi alltid en hög service och är måna om att du som kund är nöjd och att dina krav är uppfyllda. Välkommen till ett städbolag med hjärta!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i