Kontorsstädning Stockholm

Vi på Bygg och Städspecialisten i Stockholm erbjuder kontorsstädning i Stockholm och har sedan starten hjälpt mängder med företag i Stockholm med att få en mer trivsam arbetsmiljö. När du anställer oss för att utföra kontorsstädning i Stockholm försöker vi alltid att arbeta utefter vår filosofi om att du inte ska se städningen – du ska märka av den.

Med snart 20 år i branschen är BSIS ett företag som har ett gott renommé samt stor erfarenhet av städning. Grundaren Kostas Psomas har över 25 års erfarenhet av service och städbranschen. Han innehar flertalet branschutbildningar samt är diplomerad handledare SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd.

Kontorsstädning Stockholm

Om oss på Bygg och Städspecialisten i Stockholm

Som namnet antyder så är vi ett städbolag med verkningsområde i Stockholm som även tillhandahåller byggstädning. Vi är experter på att hjälpa våra kunder med att hålla sina arbets- och kontorsplatser rena och se till att skapa en trivsam och trevlig arbetsmiljö åt våra kunder.
Vi är ett medelstort, konkurrenskraftigt, flexibelt samt mycket lyhört städföretag. Med lyhört menar vi att vi intresserar oss och tar vara på våra kunders önskemål och förväntningar för att kunna uppfylla dessa på bästa möjliga sätt. Ett öppet och smidigt samarbete mellan oss och våra kunder är grunden till ett gott resultat. Med vår erfarna personal kan vi garantera ett väl genomfört jobb när det kommer till allt från kundbemötande till den faktiska städningen. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att utföra städningen på en effektivt och miljövänligt sätt.
Hos oss får du en komplett lösning för kontorsstädning i Stockholm
På Bygg och Städspecialisten i Stockholm är vi måna om dig som kund hos oss. Vi erbjuder kompletta städlösningar där du slipper tänka på något annat än det du är bäst på – er kärnverksamhet. Med hjälp av oss får du en helhetslösning som garanterar dig och dina medarbetare en trivsammare arbetsmiljö och en högre kvalitet på arbetsplatsen.
I vårt städpris ingår bland annat:

Det här kan vi erbjuda ditt företag

Fönsterputsning – Vi putsar och rengör samtliga fönster, både in- och utvändigt i era kontorslokaler.
Trappstädning – Vi genomför städning av trapphus och hallmiljöer i ert kontor.
Butiksstädning – Om ni har en butik som arbetsplats genomför vi grundlig städning av alla hyll konstellationer och samtliga display- och skyltar.
Kontorsstädning – Städning av samtliga kontorsytor, köks- och toalett avdelningar och mötesrum.

En anpassningsbar lösning

Alla våra kunder ser olika ut och har olika behov när det kommer till renhållning och lokalvård. Vi på Bygg och Städspecialisten i Stockholm utformar alltid våra städtjänster efter våra kunders behov, om det så handlar om veckostädning, månadsstädning eller annat. Vi har en lösning för er oavsett om ni är ett litet kontor i innerstan eller ett större kontorskomplex utanför stan. Inga jobb är för små eller för stora. Letar ni efter kontorsstädning i Stockholm är vi på Bygg och Städspecialisten rätt val.

Kontorsstäd Stockholm

Periodiserat innehåll

Att ha välskötta lokaler är viktigt för trivsel och arbetskvalitet, men det är också en ekonomisk fråga. Slitna möbler, mattor och golv kan snabbt bli en dyr affär om man måste byta. Det kan då vara bättre att investera i vård och skötsel – dels för att det är ekonomiskt sparsamt, men även för miljön.

När du som kund ingår i ett samarbete med oss på erbjuder vi oss att tillsammans med dig gå igenom vad som skall skötas vid ett periodiserat underhåll. Det kan röra sig om allt från golvvård där vi lägger polish en eller flera år beroende på trafik, till fönsterputs för att förebygga och undvika etsningar av smuts. Vi tvättar heltäckande mattor dels för arbetsmiljön men även för att mattan skall ha en längre livstid. All skötsel vi gör i form av periodiserat underhåll är till för såväl er trivsel som för att skapa en hållbar arbetsplats.

Sammanfattning av våra periodiska underhåll

Vi värnar om miljön i vårt arbete

Vi på Bygg och Städspecialisten i Stockholm arbetar just nu med att införa ett kvalitets- och miljöledningssystem enligt riktlinjerna i ISO 9001 samt ISO 14001. Att arbetet utförs till fastställd kvalitet kontrolleras givetvis med jämna mellanrum av våra arbetsledare. Alla våra resultat redovisas sedan i vår kvalitetsmanual där kvalitet vid inspektion jämförs med tidigare kontroller. Våra kvalitetsuppföljningar genomförs alltid tillsammans med kunden. Allt för att kunna garantera ett så rent resultat som möjligt och för att ni ska ha möjlighet att själva kunna kontrollera kvaliteten av vårt arbete. Det är viktigt för oss minimera miljöpåverkan och upprätthålla en hållbar städning samtidigt som ni får ett skinande rent resultat!

Utöver städtjänster åt företag, erbjuder vi även byggtjänster och då i form av:

Kontakta oss på Bygg och Städspecialisten redan idag

Om du letar efter en renare och mer trivsam arbetsmiljö har du kommit rätt. Vi på Bygg och Städspecialisten kan kontorsstädning och garanterar dig som kund hos oss ett strålande rent resultat. Har du ett kontor som behöver kontorsstädning i Stockholm? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i