För oss på BSIS tillhör kontorsstädning i Solna till våra vanligaste sysslor. Vi hjälper även företag med olika typer av golvvård, möbelvård, putsning av fönster samt trappstädning.

Vi på BSIS anpassar oss alltid efter kundens önskemål och krav. Därför är vi flexibla och du som kund bestämmer helt hur frekvent du vill att vi ska städa. Är det varje dag, några gånger i veckan eller kanske endast en gång i veckan. Du bestämmer både det samt vad du anser som viktigt vid en städning.

Tillsammans kommer vi överens så att båda parter känner sig bekväma med vad som ska göras. Denna kravlista som vi gör tillsammans ligger sedan till grund för den kvalitetskontroll som arbetsledare tillsammans med kund utför.

Kvalitetskontrollen dokumenteras i vår kvalitetsmanual som kravlistan ligger till grund för. På detta sätt är det enkelt för oss att följa upp och veta att vi alltid gör våra kunder nöjda.

Kontorsstäd städfirma

Kontorsstädning i Solna med periodiserat underhåll

Förutom kontorsstädning i Solna erbjuder vi er att teckna ett abonnemang för exempelvis fönsterputsning, golvvård, matt-tvätt, möbelpolish samt vad vi kallar storstädning.

Då lägger vi tillsammans upp en gemensam skötselplan för golv, fönster, möbler och mattor för att ge ert företag rena och alltid väl omhändertagna lokaler. Varmt välkommen till BSIS!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i