På BSIS har vi en mångårig erfarenhet av kontorsstädning i Södertälje och hjälper därför gärna dig med att hålla ditt företag snyggt och välstädat. Vi bemöter dig alltid med stor respekt och lyssnar till vad du har för krav gällande din städning.

Då BSIS är ett flexibelt företag är det du som kund som bestämmer frekvensen på din städning. Är det en gång i veckan, varannan dag eller kanske varje dag. Detta är helt upp till dig som kund att avgöra.

Förutom vanliga städuppgifter hjälper vi givetvis till med fönsterputsning, möbelpolish, golvvård av olika former samt matt-tvätt. Detta kan göras vid förfrågan eller så tecknar vi ett periodiserat avtal. Här hjälper vi dig för att du ska kunna hitta rätt frekvens på dessa tjänster, allt beror nämligen på antal personer på kontoret med mera.

Kontorsstädning i Södertälje med säkerställd kvalitet

För oss är kvalitet att kunna bemöta kundens uttalade behov, förväntningar och krav på kontorsstädningen.

Vi säkerställer kvaliteten på flera olika sätt, bland annat genom:

Kvalitet definierar vi efter kundens totala uppfattning om oss på BSIS. Vi ser alltid till att följa upp våra städinsatser hos respektive kund med jämna mellanrum.

Då går vi tillsammans med kunden igenom den krav- och förutsättningslista som gjordes i det inledande skedet av samarbetet. Denna lista ligger sedan till grund för att kunna bedöma kvaliteten. Alla våra kvalitetskontroller följs upp och dokumenteras i vår kvalitetsmanual. Allt detta för att vi ständigt strävar efter nöjdare kunder samt för att vi själva ska kunna utvecklas till ett bättre städföretag.

För oss är service och lyhördhet det viktigaste för att kunna bemöta våra kunder på det sätt vi vill. Lyhördhet föder en bra kvalitet då vi är bra på att lyssna in vad kundens förväntningar på vårt arbete är. Då kan vi också bemöta och tillgodogöra kundens behov och önskemål. Detta tror vi är nyckel till vår framgång.

Ett ansvarsfullt kontorsstädningsföretag

Vi på BSIS anser att vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder. Städning ska ej märkas men den ska synas. Vi ska aldrig störa i det dagliga arbetet men det ska märkas att kontoren är städade på morgonen. Vi ska ge ert kontor den extra kärlek det behöver för att kunna hålla lokaler fräscht samt få glada och positiva medarbetare. En städad miljö trivs man i, vilket är oerhört viktigt!

Då BSIS bygger på en platt organisation har alla våra medarbetare något att säga till om samt att beslutsprocesser är korta. Detta underlättar givetvis för oss men även för våra kunder. Har vi en förändring vi vill genomföra, både internt som externt, kan den göras fort och utan att det tar långt tid. Varje enskild medarbetare har ett stort ansvar för sina egna kunder vilket leder till en ansvarskänsla och därmed även ett bättre resultat, enligt oss.

Kontakta BSIS  –  en av de bästa på kontorsstädning

Vi hoppas på att om du är på väg att byta städföretag, eller helt enkelt behöver hitta någon från första början, ska vända dig till oss. Du kommer inte bli besviken med kontorsstädningen när du arbetar med ett av Sveriges största och bästa städföretag. Vi arbetar ständigt med förbättringar för att aldrig sluta utvecklas.

Varmt välkommen till oss på BSIS! Vi är din städspecialist i Södertälje.

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i