När du är i behov av kontorsstädning på Södermalm är BSIS rätt företag att vända sig till. Vi har snart 20 års erfarenhet av städbranschen och arbetar ständigt med att utvecklas.

Tidigt insåg vi att service och kvalitet är något som är oerhört viktigt inom städbranschen. Det gäller att alltid ge sina kunder ett bra bemötande och vara lyhörd för deras önskemål och krav. På detta sätt får vi och kunden samma syn på kontorsstädningen och vad som är viktigt i just deras fall. Detta göra att chansen för att få en nöjd kund ökar. Uppfyller vi deras önskemål är det lättare att få ett gott samarbete.

Kontorsstädning på Södermalm med nöjda kunder

På grund av att vi alltid vill ha en nöjd kund sätter vi tydligt förutsättningarna, kraven och önskemålen i början av vårt samarbete. Denna kravlista ligger sedan till grund för det kvalitetskontroller som genomförs med mellanrum.

Dessa genomförs alltid med kunden och dokumenteras i vår kvalitetsmanual. Kvaliteten mäts då efter den kravlista som man satte i inledningen av ett samarbete.

Vi står för högkvalitativ kontorsstädning

Kvalitet för oss är att bemöta kundens uttalade behov, krav och förväntningar. Definitionen av kvalitet för oss är kundens totala upplevelse av BSIS. Om den är god har vi lyckats med vårt uppdrag.

Varmt välkommen till oss på BSIS när du behöver upphandla en städspecialist på Södermalm!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i