BSIS affärsidé är att bistå företag, organisationer samt myndigheter med högkvalitativa städ- och servicetjänster som möter kundens behov. Vi ska alltid leverera rätt service i rätt tid och med fokus på samarbete och kundservice. Vill du ha ett pålitligt och väletablerat städföretag på Kungsholmen är BSIS rätt att vända sig till.

Gällande städtjänster kan vi hjälpa dig med allt från städtjänster för företag, byggstädning samt periodiserat underhåll. Vi tillhandahåller många olika städtjänster åt företag, kontorsstädning, butiksstädning, putsa fönster samt trappstädning. Gällande byggstädning innefattar denna oftast tre olika moment, vilka är grovstädning, slutstädning och inflyttningsstädning. Vi kan även hjälpa till med en del kringtjänster som bland annat kan vara att bära in material, täcka samt avtäcka arbetsplatser, bygga staket, enklare rivningar samt även bilning av golv.

För periodiserat underhåll innefattas bland annat möbelpolish, golvvård av olika slag, matt-tvätt samt storstädning. Att ta hand om sina lokaler och interiören är såväl en trivsel- samt ekonomisk fråga. Vårdar man materialen håller de längre och därav behöver man inte lägga ner onödigt dyra pengar på nya golv, möbler med mera.

Ett städföretag på Kungsholmen, med stor erfarenhet

BSIS är idag ett väletablerat och välskött företag som består av 50 anställda. Sedan starten 1997 har man värdesatt kundservice och lyhördhet. Att ha en öppen och rak kommunikation med kund, ge den högsta möjliga service samt vara lyhörd inför deras krav och förväntningar är nyckeln till framgång. Att BSIS dessutom har en platt organisation där alla medarbetare känner stort ansvar för sina kunder och med detta föds även stimulans.

Om du vill ha ett pålitlig, proffsig samt noggrann städföretag på Kungsholmen är det ingen tvekan om att du ska vända dig till oss. Städning ska inte märkas, däremot ska du se ett skinande resultat! Vi sätter dig som kund och dina behov i fokus. Välkommen till oss på BSIS, din nya proffsiga städpartner!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i