BSIS är ett service- och städföretag med en mångårig erfarenhet av branschen. Söker du därför ett städföretag i Kista är BSIS ett tillförlitligt val.

Sedan starten 1997 har vi alltid satt kunden i första rummet. Idag är vi ett flexibelt, lyhört och konkurrenskraftigt företag. Ett öppet och smidigt samarbete mellan oss och våra kunder tror vi är nyckeln till framgång. Vet vi om kundens förväntningar, behov och önskemål är det lättare för oss att göra ett bra arbete, det är alltså detta vi kallar för lyhördhet.

För att kunna uppvisa ett bra resultat måste man ha något att jämföra med. Därför har vi beslutat att vid varje ny kund går man grundligt igenom vad det är kunden förväntar sig av städningen. Denna ligger sedan till grund när man gör en kvalitetskontroll. Våra kvalitetskontroller utförs av en arbetsledare från oss tillsammans med kunden. Allt som sägs dokumenteras i en kvalitetsmanual och alla förbättringsåtgärder med mera tas upp i denna.

Ett städföretag i Kista med stor kompetens

BSIS är ett företag som funnits sedan 1997 och har idag 50 anställda och vi bara fortsätter att växa. Vi har under flera år fått gasellutmärkelser för tillväxten. Då vi alltid vill förbättras och utvecklas kommer vi att fortsätta att växa under de kommande åren.

Grundaren Kostas Psomas har över 25 års erfarenhet i städbranschen och har flertalet branschutbildningar samt att han är diplomerad utbildningshandledare i SRY, Servicebranschens yrkesnämnd. Snabbt förstod Kostas att det var viktigt att alltid sträva efter att göra ett bra arbete. Vi är det personliga företaget som har vad som krävs för att kunna vara det ledande i branschen.

Bland våra kunder idag finns bland annat Svenskt Näringsliv, Peab och Almega. För oss finns det inga jobb som är för stora eller för så. Vi tycker att alla uppdrag är lika viktiga och behandlar alla våra kunder med samma förutsättningar.

Korta beslutsvägar på vårt städföretag

Något som gör oss unika är att vi, trots 50 stycken anställda, använder oss av en platt organisation. Detta betyder att våra beslutsvägar kortas något avsevärt. Vi tror att detta tillsammans med en öppen och rak kommunikation skapar ett bra företagsklimat både internt och externt. Då vi har denna platta organisation tar varje individ ett stort individuellt ansvar. Detta får våra medarbetare att växa, vilket leder till stimulans och en vilja att göra sitt bästa.

Varmt välkommen till BSIS, en städpartner som bryr sig om och förstår värdet av ett fläckfritt resultat!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i