BSIS är ett väl anlitat och pålitligt samt proffsigt städföretag som gärna hjälper ert företag i Kista med kontorsstädning. Vi har mångårig erfarenhet och har sedan 1997 drivit BSIS med stor framgång. Företaget har sedan sin första dag bara växt och växt och idag är vi 50 anställda med fortsatt tillväxt. Vi har flertalet Gasell-utnämningar och har ingen tanke på att sluta växa.

kontor städfirma

BSIS brinner för städ- och servicetjänster och har alltid som motto att behandla varje kund med stor respekt och servicenivå. För oss är alla kunder, oavsett storlek, viktiga. Då vi är en platt organisation är alla medarbetares åsikter viktiga och vårt beslutsfattande går fort. Detta visar sig i våra arbetsprocesser och fungerar inte någonting har vi snabbt en åtgärdsplan och kan göra förändringsåtgärder direkt.

Kontorsstädning i Kista med kvalitetsmanual

BSIS är det personliga städföretaget som har ett stort hjärta och verkligen bryr oss om våra kunder och deras behov. Vi vill alltid ha nöjda kunder och arbetar ständigt med att stämma av så att kvalitetskrav hålls och följs. Till hjälp har vi alltid det dokument med krav, behov och förutsättningar som sattes vid inledandet av städsamarbetet. Våra arbetsledare tillsammans med kund har detta som grund när man gör kvalitetskontroller och antecknar dessa i en kvalitetsmanual.

Kontorsstädning är en specialitet för oss och givetvis kan du få det varje dag, några gånger i veckan eller mer sällan. Detta bestämmer du och vi ser alltid till att göra dig nöjd. Förutom kontorsstädning kan vi givetvis hjälpa till med mer periodiserat underhåll så som;

Vi har erfarenhet inom det mesta när det gäller städning, tveka inte med att kontakta oss för att få svar på era frågor.

Vi tar hand om ert kontor i Kista

Kontakta gärna oss via vårt kontaktformulär på hemsidan, maila eller ring. Kom ihåg att alla är välkomna oavsett arbetets storlek. Vi ser fram emot att bli din nya städspecialist gällande kontorsstädning i Kista. Varmt välkommen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i