Behöver du hjälp med kontorsstädning i Bromma har du hittat helt rätt! Vi på BSIS är ett städföretag som grundades 1997 och har därifrån bara fortsatt att växa. Vi har flertalet utmärkelsen som årets Gasellföretag och är fortfarande ett företag i tillväxt.

När det gäller just städtjänster är vi proffs och vågar idag kalla oss ett av de bästa företagen inom branschen i Sverige. Vi ser alltid till att göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.

Kontorsstädning i Bromma sedan 1997

Innan vi tar oss an ett städuppdrag är vi noga med att sätta förutsättningar och krav för en kontorsstädning. Utan en kravspecifikation är det omöjligt att följa upp kvaliteten samt att det är lättare att få en nöjd kund om man vet vad kunden förväntar sig.

För att kunna göra en kvalitetskontroll av städningen har vi en kvalitetsmanual som arbetsledare tillsammans med kund går igenom några gånger om året. Grunden i kvalitetsmanualen blir de behov, förutsättningar och krav som fanns i kravspecifikationen man skrev vid inledningen av samarbetet.

Vi tar kvaliteten och kundens upplevelse på allra största allvar, utan nöjda kunder hade vi aldrig varit så framgångsrika.

Varmt välkomna till din nya städspecialist i Bromma, BSIS!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i