BSIS är din städspecialist med kompetens inom olika typer av golvvård på Östermalm samt i övriga Stockholm, Södertälje samt Uppsala. Med våra snart 20 år i branschen och med en ägare som har lång erfarenhet av städbranschen har vi idag blivit en av de mest tillförlitliga och proffsiga städpartnerna i Storstockholm, Södertälje samt Uppsala.

BSIS har varit verksamma sedan 1997 och har idag ett 50-tal anställda och är ett företag som växer. Vi har under flera år fått utmärkelsen årets Gasellföretag vilket är oerhört kul och något vi är stolta över.

Proffsig golvvård på Östermalm

Vi kan hjälpa dig med olika typer av periodiserat underhåll där golvvård är ett av dem. De olika typerna av golvvård vi kan erbjuda är både slipning av trägolv, polish, vaxning samt oljning. Vi kan även erbjuda matt-tvätt av heltäckningsmattor.

Innan vi utför ett uppdrag ser vi till att tillsammans med kunden komma överens om vad deras behov och förväntningar är. Vad behöver de hjälp med, hur ofta med mera. Detta är ett oerhört viktigt steg i vår arbetsprocess för att vi ska kunna uppfylla kundens krav och önskemål. Därför att detta steg avgörande för en nöjd kund och ett strålande resultat i städningen.

Golvvård på Östermalm för alla typer av kunder

Alla våra golvvårdare tar ett eget ansvar för sina kunder vilket gör att stimulansen att göra ett bra jobb ökar. Detta tillsammans med att hela företagskulturen bygger på en platt organisation med korta beslutsvägar tror vi har tagit oss så pass långt och att vi vuxit för år efter år.

Idag består vår kundkrets utav allt från små företag till jättar som Peab och Svensk Näringsliv. Vi värdesätter alla våra kunder högt och vill alltid att ni ska vara nöjda och trygga med oss.

När du behöver hjälp med golvvård på Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss på BSIS, vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med ditt periodiska underhåll. Varmt välkommen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i