Är du i behov av proffsig och tillförlitlig byggstädning i Skärholmen har du kommit helt rätt. BSIS är ett seriöst och kompetens byggstädningsföretag med nästa 20 år i branschen.

Byggstädning har blivit ett av våra specialområden och det är vi oerhört stolta över. Vår byggstädning innefattar tre stycken moment; grovstädning, slutstädning samt inflyttningsstädning. Oftast ingår även fönsterputsning i slutstädningen vilket är praktisk för båda parter. Då gör vi det i den ordningen som vi föredrar som att skapa det mest skinande resultatet.

Att ha en öppen och rak dialog med kunderna är något som vi tror är vårt framgångsrecept. Vi ser alltid till att förse oss med viktig information, så som syfte, mål samt förväntningar på städningen. Ingenting ska lämnas åt slumpen. Därför erbjuder vi förutom byggstädningen även periodiserat underhåll, exempelvis om golven ska poleras om, mattor ska bytas och tvättas med mera.

Lång erfarenhet av byggstädning i Skärholmen

Då vi har en lång erfarenhet av byggstädning i Skärholmen kan vi garantera dig att du kan lita på oss. Vi vet vad som krävs för att kunna vistas på en byggarbetsplats och gör det med stor försiktighet och vana. Alla våra byggstädare innehar ID06.

När du behöver ett pålitligt städbolag som även kan hjälpa till som bärhjälp, bila golv, riva samt täcka och täcka av byggarbetsplatser ska du vända dig till oss på BSIS. Varmt välkommen till oss!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i