I vår byggstädning i Nacka ingår tre olika faser, grovstädning, slutstädning samt inflyttningsstädning. Detta ger dig som kund en komplett byggstädningspartner som dessutom kan erbjuda bärhjälp av byggmaterial eller maskiner samt bilning av golv, rivningar och bygga staket.

Vi kan även hjälpa till att täcka samt avtäcka en arbetsplats. BSIS är företaget som erbjuder dig de kompletta tjänsterna för att lyckas vid ett bygge. Vi brukar säga att städningen inte ska märkas men att resultatet ska vara väl synligt. Just på byggarbetsplatser är det viktigt att hålla rent, inte bara för trivseln, men också för säkerheten.

Byggstädning i Nacka med bra resultat

Vi på BSIS erbjuder våra tjänster i hela Storstockholm och då givetvis även Nacka. Med 50 anställda är vi idag ett av de ledande företagen inom städservice. Att ha en hög servicenivå är något som alltid legat oss varmt om hjärtat.

Vi tror på att tillsammans med våra kunder arbeta upp en bra plan och anpassa den efter just den specifika kundens behov och förväntningar. Lyhördhet, alltså att förstå kundens önskemål, är något som redan från företagets begynnelse har varit central och det ska den fortsätta att vara.

BSIS är det personliga företaget som anpassar oss efter dina önskemål! Inget uppdrag är för stor och inget för litet. När du är i behov av byggstädning i Nacka tveka då inte att höra av dig till oss via mail, telefon eller kontaktformuläret på hemsidan!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i