Vi har sedan starten varit mycket noga med att få våra kunders ambition och önskemål för att kunna utföra ett bra arbete. Detta gäller speciellt i byggprojekt då säkerhetsrisken kan vara hög. Vi erbjuder byggstädning i hela Storstockholm och givetvis på Kungsholmen.

Alla våra byggstädare är utrustade med ett ID06. ID06 står för Allmänna bestämmelser om legitimationsplikt och närvaroredovisning och är främst till för att försvåra svartarbete samt ekonomisk brottslighet utan istället stärka den sunda konkurrensen. Vi på BSIS vill visa att vi är ett seriöst företag som har ambitionen att bli bäst i branschen inom städning, både för byggmiljöer men även kontorsstädning.

Tre moment ingår i vår byggstädning på Kungsholmen

Vi anser att det i byggstädning på Kungsholmen och i övriga Storstockholm finns tre olika moment; grovstädning, slutstädning och inflyttningsstädning. I och med att vi på BSIS behärskar alla tre behöver du aldrig oroa dig över att byta företag.

Vi tror på att vår framgång ligger i att alltid lyssna på kundens önskemål samt alltid har en öppen dialog med kunden. Detta gäller framför allt byggstädning då det är mycket som ska synkroniseras och utföras på bästa tid och sätt.

När du vill ha ett städföretag du kan lita på är du varmt välkommen till oss på BSIS!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i