Att ha en städpartner du kan lita på är A och O vid byggnadsprojekt. Därför har vi på BSIS arbetat mycket med att vara nära våra kunder och förstå vad som är viktigt för dem. När vi erbjuder byggstädning i Bromma ser vi alltid till att försäkra oss om att vi känner till kunders önskemål och förväntningar på oss.

BSIS är ett seriöst och välmående företag som sedan starten 1997 växt till att idag vara 50 anställda och växer fortfarande. Vi har flera utmärkelser som Gasellföretag, något som vi är mycket stolta över. Byggservice är ett av våra specialområden och ofta innefattar byggstädning tre olika moment; Grovstädning, slutstädning och inflyttningsstädning.

Att ha ett och samma företag under hela byggnationsprocessen är både smidigt och betryggande för kunden. Därför har vi valt att specialisera oss på just detta.

Byggstädning i Bromma med bra resultat

Vi på BSIS tror att vår framgång ligger i att vi alltid är lyhörda. Vi snappar upp våra kunders tankar och ser alltid till att lämna platsen med ett gott resultat. Förutom städning kan vi även tillhandahålla kringtjänster vid byggprojekt så som inbärning av material, avtäcka samt täcka en byggarbetsplats samt sätta upp byggstaket, rivningar samt bilning av golv.

Alla våra byggstädare har ID06 och du kan lita på oss och att vi alltid levererar ett bra resultat! Välkommen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i