BSIS står för Bygg och Städspecialisten i Stockholm. Därför har du, om du söker butiksstädning i Stockholm, kommit helt rätt! BSIS är ett seriöst och välorganiserat företag som har tre inriktningar; byggstädning, städning av arbetsplatser samt periodiserat underhåll.

Vi bildades 1997 och är idag 50 anställda och har fortfarande en tillväxt. Vi är ett städbolag som bryr oss. Vi tar våra kunders önskemål och förväntningar på största allvar och ser alltid till att göra våra yttersta för att leva upp till dem. Vi tror att grunden till ett bra resultat är öppenheten mellan oss och våra kunder. Då kan vi tillsammans skapa ett bra resultat.

Butiksstädning i Stockholm med skinande resultat

Städningen ska inte märkas men däremot ska resultatet ge ett skinande intryck. Vi garanterar dig bra butiksstädning i Stockholm då det för oss alltid har varit viktigt att leverera toppresultat. Därför har många av våra kunder stannat hos oss i flera år, vilket vi ser som ett gott resultat. BSIS är det personliga företaget som har vad som krävs för att vara en av de ledande i branschen.

Om du behöver hjälp med butiksstädning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi anpassar oss givetvis efter dina tider och erbjuder olika frekvens på städningen. Vissa behöver städning dagligen medan andra bara någon gång i veckan. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Varmt välkommen att kontakta oss för vidare information om hur vi kan hjälpa just dig!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i