BSIS har med sina 17 år i branschen byggt upp en gedigen städkunskap och kan därför garantera dig att får vi hjälpa dig med din butiksstädning i Södertälje så kommer du inte att bli besviken. Vi har alltid som ambition att ha en öppen dialog med kunden för att förstå vad det är som är extra viktigt just för dig och anpassar givetvis vår städning helt enligt dina önskemål.

Vi vill alltid att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med att ha oss som städbolag. Gällande butiksstädning i Södertälje kan man antingen få det varje dag, några gånger i veckan eller kanske bara en gång per vecka. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål. Förutom butiksstädning erbjuder vi också trappstädning, fönsterputsning samt kontorsstädning.

Stor som liten butiksstädning i Södertälje

Det finns aldrig ett uppdrag som är för litet eller för stort för oss. Tvärtom, vi gillar kombinationen att kunna arbeta både stort och smått. Det är det som är charmen och för oss är alla kunder lika viktiga.

Om du behöver hjälp med butiksstädning i Södertälje är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att analysera ditt behov och därefter lägga upp en plan för din städning. Välkommen!

Kontakta Oss

Vi är medlemmar i