Byggservice

Våra tjänster

De här tjänsterna kan vi erbjuda ditt företag

Byggstädning utgör ett av våra specialområden. En komplett byggstädning inkluderar ofta moment såsom bodstädning, etableringsstädning, grovstädning, slutstädning, inflyttningsstädning med mera. BSIS har ett väldigt gott renommé inom branschen och har etablerat starka samarbeten med flera stora byggföretag, vilket resulterat i goda resultat.

Förutom byggstädning erbjuder vi även en rad kringtjänster på byggarbetsplatser. Det kan inkludera att transportera in material som gipsskivor, maskiner och annat byggmateriel. Denna tjänst kallas för hantlangning eller helt enkelt bärhjälp.

Vi har en gedigen erfarenhet av byggstädning, vilket garanterar hög kvalitet i vårt arbete. Alla våra arbeten utförs av egen personal som innehar ID06-kort. Vår personal genomgår kontinuerlig utbildning inom områden som ergonomi, säkerhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Personal som arbetar på höga höjder eller har specifika arbetsuppgifter har lämplig utbildning såsom liftkort, flaggvakt, säkra lyft, fallskydd, HLR med mera. Vi strävar alltid efter att säkerställa en trygg och professionell arbetsmiljö för våra anställda.

Här är en del av de tjänster som vi erbjuder:

Bodstädning

Etableringsstädning

Slutstädning

Grovstädning & renhållning (in-/utomhus) på byggarbetsplats

Inbärning & fördelning av byggmaterial

Underhåll av byggstaket, låsa/låsa upp byggarbetsplats

Avetablering och röjning

Sortering av byggmaterial/avfallssortering & kärlhantering

Flaggvakt

Täckning/avtäckning av golv

Maskinsopning av garage, betongplattor m.m.


Dessa tjänster är en del av vårt engagemang för att erbjuda en komplett och professionell lösning för alla dina behov på byggarbetsplatser.